Terug naar homepagina

 

De Oude Tempel: Nieuwbouw

 

 

Seasons heeft als uitgangspunt dat het belangrijk is om te wonen op een plek waar je je echt thuis voelt. En de overtuiging dat een gezonde, prettige en inspirerende woonomgeving de basis vormt voor een gelukkig bestaan. In Seasons De Oude Tempel ontmoet je buren in de sociëteit in de bestaande villa of in de entreehal, gemeenschappelijk huiskamer of op het dakterras van de nieuwbouw. Of je spreekt af om samen een wandeling te maken op het landgoed.

 

Impressies nieuwbouw

 


Naast exterieurimpressies van de twee unieke gebouwen maken we interieurimpressies van de centrale hallen en gemeenschappelijke ruimten. Zo kunnen potentiële huurders een goed beeld krijgen van het interieur en de sfeer op het unieke landgoed. Met trots tonen we de eerste impressies van de centrale entreehal van de nieuwbouw en de gemeenschappelijke huiskamer op de eerste verdieping. Hier kun je straks afspreken met
buren om een samen een koffie of glaasje wijn te drinken of een spelletje te doen.

 

Planning


De Oude Tempel is overigens al rond de zomer klaar. De verhuur van de appartementen in de nieuwbouw start binnenkort. Als je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch bericht als de woningzoeker live staat en je alle appartementen kunt bekijken. Vanaf dat moment kun je je inschrijven op huurappartementen die je voorkeur hebben.

 

 

Terug naar homepagina