Wonen in

De Oude Tempel

 

47 huurappartementen

 

In Seasons De Oude Tempel komen in totaal 47 huurappartementen. Het zijn comfortabele appartementen, compleet ingericht met een luxe keuken en badkamer. Elke appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras. De zonligging varieert.

 

Je hebt keuze uit twee- en driekamerappartementen in de nieuwbouw en in de bestaande villa die wordt getransformeerd. De appartementen in de nieuwbouw zijn nu in verhuur. Binnenkort start de verhuur van de appartementen in de villa. Meer informatie per gebouw tref je hieronder.

 

3-kamerappartementen in de nieuwbouw

 

 

De nieuwbouw bestaat uit 5 woonlagen en telt in totaal 38 huurappartementen. Het zijn diverse tussen- en hoekappartementen met twee slaapkamers, waarvan de woonoppervlaktes variëren van circa 67 tot 86 m2. De verhuur is gestart, dus je kunt de appartementen via de woningzoeker bekijken. In de woningzoeker staat ook de link naar het inschrijfformulier waarmee je je kunt inschrijven voor een woning. Via de button kun je de plattegronden van alle appartementen in de nieuwbouw bekijken.


Bekijk alle nieuwbouwappartementen

  

 

 

 

2- en 3-kamerappartementen in de villa

 

De bestaande villa op het landgoed, uit 1919, wordt getransformeerd en ingedeeld met 9 appartementen. De appartementen liggen op de begane grond en de eerste en tweede verdieping. Elk appartement is uniek, mede dankzij authentieke details, zoals erkers, dakkapellen en schuine wanden. Je hebt keuze uit 2- en 3-kamerappartementen, waarvan de woonoppervlaktes variëren van circa 46 tot 65 m2.

Via de button kun je de plattegronden van alle appartementen in de villa bekijken.


Bekijk alle villa's

 

 

Communityruimten

 

Naast je eigen appartement heb je in Seasons De Oude Tempel het gemak en plezier van gemeenschappelijke ruimten. In de nieuwbouw nodigt de centrale entreehal uit om een praatje te maken. In de huiskamer en op het gemeenschappelijke terras kun je afspreken met buren om koffie of een glaasje wijn te drinken of samen een spelletje te doen. In de villa ontmoet je elkaar in de huiskamer op de begane grond, direct naast de fraaie entreehal. Daarnaast is er een logeerkamer in de villa, op de eerste verdieping, die geboekt kan worden voor familie en vrienden die op bezoek komen en willen blijven slapen. Beelden: Hal nieuwbouw, huiskamer nieuwbouw, hal villa

 

 

Omgeving

 

 

De Oude Tempel ligt op een unieke locatie, middenin in een rijk natuurgebied en centraal tussen Amersfoort en Utrecht. Het spreekt dus voor zich dat tal van prachtige wandel- en fietsroutes in de buurt liggen. Bovendien is er een breed scala aan hoogwaardige winkels en restaurants vlakbij die zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto eenvoudig te bereiken zijn..