Over Seasons

Een fijn thuis

 

Seasons heeft als uitgangspunt dat het belangrijk is om te wonen op een plek waar je je echt thuis voelt. En de overtuiging dat een gezonde, prettige en inspirerende woonomgeving de basis vormt voor een gelukkig bestaan. Verder dragen een actief en sociaal leven bij aan je welzijn en geluk. Het leven is nu, daar wil je volop van genieten. Zo actief, comfortabel en zorgeloos mogelijk.

 

Daarom biedt Seasons een fijn thuis voor senioren. Zowel het appartement als de woonomgeving zijn gericht op jouw comfort. Je hebt een fijne eigen plek, maar zorg is dichtbij en voor iedereen toegankelijk. Buren ontmoet je gemakkelijk in de gemeenschappelijk huiskamer of op het dakterras. Of je spreekt af om samen een wandeling te maken op het landgoed. Een community manager is aanwezig als je hulp nodig hebt en organiseert sociale activiteiten. Zo creëren we een omgeving die activiteit stimuleert en faciliteert.

 

Leef vitaal

Seasons is een woonconcept dat zich richt op vitaal leven. Want een vitaal leven begint bij een passende leef- en woonomgeving. Seasons richt zich op de totale woonbeleving; van de vormgeving en de invulling van het gebouw tot de inrichting, de voorzieningen en de partijen die zich er vestigen. Door een actieve en sociale levensstijl te faciliteren en aan te moedigen, sluiten zowel de woning als de woonomgeving precies aan op de behoeften van de senior: zelfstandig genieten van het leven, met genoeg sociale contacten en eventuele zorg binnen handbereik.

 

Meer over Seasons

Zo leef je bij Seasons

Actief
Bij Seasons omarmen we het streven naar een vol leven. Daarom sluiten onze voorzieningen aan bij een gezonde en vitale leefstijl. Denk hierbij aan sport- en beweegactiviteiten, workshops in de gemeenschappelijke ruimte, koken of schilderen. De community manager op locatie zorgt samen met de bewoners ervoor dat de community in beweging komt, waarbij goede ideeën en initiatieven welkom zijn.
Zelfstandig
In de comfortabel ingerichte woonomgeving van Seasons is alles erop gericht om zo lang mogelijk zelfstandig te leven en te wonen. Alle appartementen zijn drempelloos en ruim opgezet. In persoonsalarmering en slimme sloten is voorzien. Zo houd je regie over jezelf en de plek waar je leeft. Is er hulp nodig, dan is die binnen handbereik.
Samen
Een sociaal leven is een rijk leven. Wij maken sociale activiteiten laagdrempelig en toegankelijk, zodat ontmoetingen als vanzelf ontstaan. Er is voldoende ruimte om familie en vrienden te ontvangen en ook zij, zijn welkom bij activiteiten van Seasons. De bewoners kijken naar elkaar om, niemand hoeft hier eenzaam te zijn. Kan je je buren praktische hulp bieden of heb je dit zelf nodig dan regelen we dit onderling met elkaar.

Zo werkt het

Bij Seasons bieden we meer dan alleen een plek om te wonen. Naast de standaard woninghuur, voorzien we in een uitgebreid servicepakket om jouw leven zo comfortabel mogelijk te maken. Dit omvat een toegewijde community manager die altijd voor je klaarstaat, de handige Seasons app voor directe toegang tot belangrijke informatie, en toegang tot thuiszorgdiensten voor het geval dat nodig is. Daarnaast staan onze klusjesman en inhuismeester paraat voor alle onderhoudsbehoeften, terwijl gratis WIFI en personenalarmering zorgen voor extra gemoedsrust. 

Locaties

De locaties van Seasons zijn allemaal anders, maar hebben veel gemeen: Ze zijn sfeervol, inspirerend en ingericht op een vitaal, sociaal en gezond leven. Bekijk de verschillende locaties hieronder.

"Dat er mensen hier naar je omkijken, voelt heel veilig."

Kandidaat-huurder Soesterberg