Services

binnen handbereik

Comfortabel & zorgeloos

Bij Seasons De Oude Tempel streven we ernaar om een thuis te bieden waarin je niet alleen comfortabel woont, maar ook geniet van een zorgeloos leven. Daarom zijn de nodige ondersteuning en services binnen handbereik.

Services

 

Ontdek het unieke woonconcept van Seasons, waar comfort en gemak samenkomen. Onze bewoners genieten van vaste diensten zoals een toegewijde community manager, de handige Seasons app, toegang tot thuiszorg en personenalarmering, een klusjesman, inhuismeester en razendsnel internet door glasvezel en een CIA-aansluiting.

 

Bij Seasons gaat het echter verder dan alleen wonen; we bieden een scala aan optionele services die zijn samengesteld om aan specifieke behoeften te voldoen. Kies uit diensten zoals huishoudelijke hulp, maaltijdenservice, boodschappenservice, vervoersservice en was- en / of strijkservice. Bovendien kunnen bewoners profiteren van extra voorzieningen, zoals het gebruik van een logeerkamer en de mogelijkheid om de gezamenlijke ruimte exclusief af te huren.

Community manager

Bij Seasons De Oude Tempel zal een toegewijde community manager dagelijks aanwezig zijn. Er worden activiteiten georganiseerd die het sociale leven verrijken en bewoners met elkaar verbinden. Of het nu gaat om sportieve activiteiten, creatieve workshops of gezellige bijeenkomsten in de gemeenschappelijke ruimte, bij Seasons draait het om levendigheid en samenzijn.

 

De community manager fungeert niet alleen als organisator, maar is ook het vertrouwde aanspreekpunt in de buurt. Of je nu vragen hebt, hulp nodig hebt of gewoon even wilt bijpraten, de community manager staat altijd voor je klaar. Bovendien houdt deze persoon een zorgzaam oogje in het zeil, zodat er snel geschakeld kan worden als er extra zorg en ondersteuning nodig is.

Seasons app

 

Middels Seasons app blijf je op de hoogte van alles wat er speelt bij Seasons De Oude Tempel, kom je makkelijk in contact met andere bewoners, dienstverleners en de community manager. Alle relevante informatie op één plek.

Partners

Silverein

 

Op De Oude Tempel werken we samen met Silverein, onze betrouwbare partner voor thuiszorg in Soesterberg. Silverein is gespecialiseerd in zorg en welzijn en biedt een uitgebreide expertise op het gebied van thuiszorg. Door onze samenwerking met Silverein geniet je als bewoner van Seasons De Oude Tempel dus van het gemak van zorg dichtbij.

 

Bij Seasons vinden we het namelijk belangrijk dat je jezelf kunt zijn, eigen keuzes kunt maken en dat je je prettig en vertrouwd voelt in je eigen woning. De huurappartementen in de Oude Tempel zijn daarom comfortabel en levensloopbestendig. Je hebt je eigen plek en als het nodig is beweegt de zorg van Silverein flexibel mee. Die zorgbehoefte kun je dan eenvoudig aanvragen. De community manager van de Oude Tempel kan je hierbij ondersteuning geven. Daarnaast zal Silverein op bepaalde momenten worden uitgenodigd op locatie om onze bewoners waardevolle voorlichting te geven, bijvoorbeeld over zelfredzaamheid en valpreventie. Met Silverein in de buurt ben je verzekerd van professionele en persoonlijke zorg, volledig afgestemd op individuele wensen en behoeften. De wijkverpleegkundige stelt de zorgindicatie op, die nodig is om voor verzorging en verpleging in aanmerking te komen.

Dienstverlening van Bureau Senior

Bij Seasons begrijpen we dat de overstap naar onze woonomgevingen een belangrijke verandering is in het leven van senioren. Daarom werken we samen met Bureau Senior, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van uitgebreide ondersteuning bij de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken.

Naadloze overgang naar Seasons

Bureau Senior biedt een scala aan diensten om de verhuizing en overgang naar een Seasons woonomgeving te vergemakkelijken:

Verhuizing

Een team van experts staat klaar om te helpen bij het plannen en uitvoeren van de verhuizing naar een nieuw thuis. Bureau Senior zorgt ervoor dat persoonlijke bezittingen veilig en efficiënt worden overgebracht.

Opruimen en inpakken

De professionals van Bureau Senior helpen bij het organiseren, opruimen en inpakken van de huidige woning. Zij begrijpen dat dit een emotioneel proces kan zijn, en zijn er om te ondersteunen.

Opkoop en/of Veiling van Inboedel

Als je bepaalde items wilt verkopen, helpt Bureau Senior bij het vinden van kopers of het organiseren van veilingen om de inboedel te verkopen.

Inrichting en Herinrichting

De experts van Bureau Senior helpen desgewenst bij het ontwerpen en inrichten van het nieuwe thuis naar persoonlijke smaak en behoeften.

Verkoop of (Tijdelijke) Verhuur

Als je overweegt de oude woning te verkopen of tijdelijk te verhuren, begeleidt Bureau Senior bij dit proces.

Fiscaal, Financieel en Notarieel Advies

Bureau Senior geeft professioneel advies op het gebied van financiën, belastingen en notariële zaken om ervoor te zorgen dat de overgang goed geregeld is.

Met hulp van Bureau Senior kun je je zich volledig concentreren op het genieten van jouw nieuwe thuis. Voor meer informatie en contact ga je naar: www.bureausenior.nl

+Jack / Servicemanager / Huismeester plus

Bij Seasons De Oude Tempel zorgt +Jack in samenwerking met de beheerder voor een schoon, heel en veilige woonomgeving. +Jack is een huismeester plus, met oog voor het gebouw, de omgeving en de bewoners. +Jack is 2 dagdelen per week aanwezig bij Seasons De Oude Tempel. De definitieve werkdagen en –tijden worden later bekend gemaakt.

Wat +Jack voor het gebouw doet:

+ Jack houdt toezicht op naleving van het huishoudelijk reglement (door bewoners en bezoekers)

+ Jack inspecteert het woongebouw om storingen en schade (vroegtijdig) te constateren 

+ Jack houdt extra toezicht op gezamenlijke ruimtes zoals de huiskamer, parkeergarage en  fietsenstalling 

+ Jack voert kleine werkzaamheden direct zelf uit en dient overige zaken in bij de juiste partij

+ Jack houdt toezicht op werkzaamheden door onderaannemers in het woongebouw

 

Wat +Jack voor je als bewoner doet:

+ Jack is een vertrouwd gezicht en direct aanspreekpunt

+ Jack houdt het woongebouw schoon, heel en veilig

+ Jack communiceert over (het verhelpen van) storingen en onderhoud

+ Jack helpt u met een zware doos naar boven tillen

+ Jack verhelpt storingen in de woning waar mogelijk en geeft je graag uitleg of technisch installaties

+ Jack voert kleine klusjes uit in de woning, zoals een lampje verwisselen, een plankje ophangen, een lekkende kraan repareren of een wc-bril vastzetten

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een huurappartement in Seasons De Oude Tempel? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je automatisch op de hoogte.