Terug naar homepagina

 

 

Open huis

 

Hier communiceren we wanneer de modelwoning bij Seasons De Oude Tempel te bezichtigen is.

 

Heeft u interesse in een huurappartement op landgoed De Oude Tempel in Soesterberg? Kom dan naar het open huis in de modelwoning. De modelwoning ligt op de begane grond van de nieuwbouw. Er ligt een vloer, de wanden zijn gesaust en het appartement is ingericht met een aantal meubels. Bovendien is de keuken al geplaatst en zijn het toilet en de badkamer klaar. De modelwoning geeft dus een goed beeld hoe een huurappartement in Seasons De Oude Tempel eruit ziet als het klaar is. Het open huis is (voorlopig) elke woensdag van 11.00 tot 14.00 uur. Tijdens het open huis kan Kelly van den Ban van Üppmark meer vertellen over het Seasons woonconcept en de beschikbare huurappartementen in de nieuwbouw en de villa. Bovendien kan zij eventuele vragen beantwoorden.

 

Vooraf een tijdslot reserveren

 

Wilt u het open huis bezoeken, meldt u dan vooraf aan. Aanmelden voor een specifiek tijdslot doet u via deze link. Op deze manier kunnen wij iedereen goed te woord staan en hebben bezoekers voldoende tijd en ruimte om de modelwoning te bekijken. u hoeft zich overigens maar één keer aan te melden als u met z’n tweeën komt.

 

Parkeren en routing

 

U bereikt de modelwoning via de ingang aan de Banningstraat. Vanaf hier houdt u links aan en volgt u de borden ‘modelwoning’ langs het pad tot u de zijkant van de nieuwbouw heeft bereikt. Hier kunt u de auto parkeren en is het nog een klein stukje lopen naar de modelwoning. Hiervoor volgt u het pad tussen de bouwhekken in. Vanwege bouwverkeer en bouwactiviteiten is het niet toegestaan om op de parkeerplaats op het landgoed te parkeren. In verband met strenge veiligheidsregels is de modelwoning niet te bereiken via de bouwplaats, dus echt alleen buitenlangs via bovenstaande route.

 

 

Terug naar homepagina