Terug naar homepagina

 

Verhuur gestart

 

We hebben goed nieuws! De "woningzoeker van Seasons De Oude Tempel in Soesterberg is vanaf heden toegevoegd aan de website. In de woningzoeker kun je alle appartementen in de nieuwbouw bekijken, je voorkeuren selecteren en je inschrijving starten als je wilt huren in dit unieke gebouw. Heb je interesse in een huurappartement in de nieuwbouw, dan is het belangrijk dat je je inschrijft voor maandag 13 mei a.s. om 12:00 uur, want op dat moment sluit de inschrijving. Daarna is het nog wel mogelijk om in te schrijven als reserve kandidaat of voor de Villa. 

 

Bij Seasons De Oude Tempel verloopt de verhuur in twee fasen. De eerste fase omvat 38 huurappartementen in het nieuwbouwgedeelte, terwijl de tweede fase 9, voornamelijk 2 kamerappartementen betreft in de bestaande villa, met een oppervlakte van 45 tot 65 m2, hierover binnenkort meer.

 

Op dit moment is de eerste fase in verhuur, met 38 3-kamerappartementen die variëren in grootte van 67 tot 86 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen buitenruimte, zoals een terras of balkon. Bovendien is er op de eerste verdieping een gemeenschappelijke huiskamer waar bewoners elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten, naast hun eigen plek.

 

 

Inschrijven

In de woningzoeker kun je je voorkeuren bijhouden en via de link ‘inschrijven’ start je je inschrijving. Via het inschrijfformulier vragen we wat extra informatie om je beter te leren kennen, maar ook om te controleren of je aan de huurvoorwaarden voldoet. Het is belangrijk dat je ook meteen je partner of medehuurder toevoegt, bij het onderdeel NAW-gegevens. Dit is eenvoudig te doen door het e-mailadres van je partner of medehuurder in te vullen nadat je je eigen gegevens hebt ingevuld. Zodra dit is gedaan, ontvangt hij of zij een e-mail om zijn of haar deelname te bevestigen. Hierna kunnen jullie samen de inschrijving voltooien via het account van de hoofdinschrijver. Als je tegen problemen aanloopt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen bij het voltooien van je inschrijving.

Klik hier om naar de woningzoeker te gaan.

De inschrijving voor de nieuwbouw sluit op maandag 13 mei a.s. om 12.00 uur. Na de sluiting controleren we alle inschrijvingen. Vervolgens voeren we via het inschrijfsysteem een loting uit. Die uitkomst bepaalt de volgorde waarin we opties aanbieden. Uiteraard ontvang je van ons bericht of je bent ingeloot of eventueel reserve staat.

 

 

 

 

 

Stappenplan

 

Stap 1:

Controleer eerst de FAQ om te zien of je voldoet aan de huurvoorwaarden. Als dat niet het geval is, kunnen we je helaas niet verder helpen met dit project. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

Stap 2:

Als je aan de voorwaarden voldoet, kies dan je voorkeurswoningen uit. Ga naar de "woningzoeker" in het menu en bekijk de beschikbare woningen per verdieping. Klik op een woning voor meer details en plattegronden. Voeg vervolgens meerdere woningen toe aan je favorieten door op "Voorkeur" te klikken. Op dit moment kun je alleen je voorkeuren aangeven voor de nieuwbouw. Als je ook interesse hebt in de villa, heropenen we de je inschrijving zodat je je voorkeuren kunt aanpassen zodra deze fase live gaat. Dit kun je aangeven tijdens de inschrijving.

 

Stap 3:

 Start de digitale inschrijving door te klikken op "inschrijven" en vervolgens op "registreer met voorkeuren" te klikken, vul de gevraagde gegevens in en druk op verstuur. Je ontvangt een e-mail waarmee je een account kunt aanmaken, zodat je verder kunt gaan met de inschrijving.

 

Stap 4:

Controleer of alle velden op de pagina NAW-gegevens correct zijn ingevuld, inclusief die van je partner of medehuurder (indien van toepassing).

 

Stap 5:

Ga door alle tabbladen heen en zorg ervoor dat je alle informatie per pagina opslaat voordat je verder gaat.

 

Stap 6:

Op het laatste tabblad moet je een aantal documenten uploaden. Zorg ervoor dat je de juiste documenten selecteert om je inschrijving compleet te maken. Als je vragen hebt over welke documenten nodig zijn, neem dan contact met ons op.

 

Stap 7:

Vul je persoonlijke gegevens in en klik op inschrijven. Vul daarna de overige gevraagde informatie in.

 

Stap 8:

Wanneer je alle informatie hebt ingevuld, moet je je documenten uploaden. Dit is een belangrijk onderdeel van de inschrijving. Zonder deze documenten is de inschrijving niet compleet. Als je vragen hebt over de benodigde documenten, neem dan contact op.

 

Stap 9:

Vergeet niet om je inschrijving op te slaan. Je ontvangt een bevestiging zodra je inschrijving volledig is afgerond.

 

 

Vragen

Op de website vind je in het menu een button ‘Veelgestelde vragen’. Hier kun je antwoorden vinden op veelvoorkomende vragen over het woonzorgconcept Seasons, voorzieningen en services op het landgoed, het verhuurproces, huurvoorwaarden en meer. Heb je een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@uppmark.nl of telefonisch via +31 (0)85 303 2852. We kunnen ook helpen om je interesse te registreren. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap tijdens het huurproces van Seasons De Oude Tempel.

 

Terug naar homepagina

 

Plattegronden nieuwbouw

 

 

In De Oude Tempel heb je keuze uit twee- en driekamerappartementen in de bestaande villa of in de nieuwbouw. Scroll alvast door een aantal types in de nieuwbouw. Via de button kun je alle nieuwbouw appartementen bekijken. De plattegronden van de bestaande villa volgen binnenkort.


Bekijk alle nieuwbouwappartementen